Over mijzelf

Ik ben Anton (1958) een enthousiaste, creatieve man.
Mijn inlevingsvermogen, aandacht en passie in combinatie met een gezonde dosis humor, vormen voor mij de basis waar vanuit ik werk.
Discretie, hygiëne en respect zijn voor mij vanzelfsprekend, hiermee creëer ik een veilige omgeving waarin je heerlijk kunt genieten van jouw massagemoment.
Massage heb ik ontdekt als een heerlijke manier van ontspannen, iets dat ik jou graag wil laten ervaren.

Ik ben gediplomeerd Wellness masseur. Daarnaast heb ik verschillende massagecursussen gevolgd en neem ik regelmatig deel aan trainingen en oefencessies met collega-masseurs.
In 2017-2018 heb ik de cursus massage bij kanker gevolgd en bij het examen het certificaat behaald. Ik ben lid van het landelijke netwerk massage bij kanker.

Welke massage ik ook geef, één ding staat hierbij centraal: het steeds opnieuw ontdekken wat de ander echt als prettig ervaart en daarmee met de massage zo aan te sluiten, dat er een intens moment van genieten ontstaat.

Ruim 20 jaar heb ik bij verschillende commerciële bedrijven gewerkt.
Daarna ben ik  in 1996 bij verschillende gemeentelijke overheidsorganisaties aan de slag gegaan eerst in archieffuncties en later in de digitale informatie voorziening.
In 2021 heb ik besloten om mijn dienstverband te beëindigen om me zo helemaal te kunnen richten op het opbouwen van mijn massagepraktijk.

Ik heb van 2007 tot 2011 Theologie & Levensbeschouwing gestudeerd.
Vervolgens heb ik een opleiding Loopbaanadviseur / Coach gevolgd.
Ondertussen heb ik allerlei massage  gevolgd o.a. Ontspanningsmassage, Lomi Lomi massage, Bamboemassage, Balinese massage.
Na de cursus Massage bij Kanker, besloot ik om  een basisopleiding te gaan volgen.
Dit werd de opleiding tot Wellnessmasseur, waar ik in 2019 mijn diploma behaalde…

Naast mijn werkervaring en mijn opleidingen/cursussen, zet ik mijn inmiddels  ruime levenservaring in bij wat ik aanbied aan diensten op deze website…

Met veel plezier zet ik me gemiddeld 1x per maand in als vrijwilliger in om massages te geven in het Ronald McDonald huis in Utrecht aan ouders van ernstig zieke kinderen…