Massage bij Kanker

Helaas worden er veel mensen in hun leven geconfronteerd met kanker. De impact van deze ziekte is vaak erg ingrijpend en werkt door op allerlei facetten in het leven.

Direct na de diagnose kanker veranderd er veel, zo niet alles. De alledaagse dingen die daarvoor zo heel gewoon waren blijken meestal niet meer allemaal vanzelfsprekend. Er volgen behandelingen die naast het beoogde effect ook bijwerking kunnen hebben en ook psychisch is het aanhoren dat je ziek bent erg belastend. Je hele leven lijkt stil te staan en je toekomstplannen worden onzeker. 

Massage bij kanker helpt je om te midden van alle veranderingen die je doormaakt je wat te ontspannen en zo weer even (opnieuw) te kunnen genieten van je eigen lichaam.   

Ik bied je een massage aan die optimaal aansluit aan je wensen en behoeften binnen de grenzen van wat mogelijk is. Heb je nog geen ervaring met massages, neem dan toch gerust contact met mij op zodat ik je in een persoonlijk gesprek alles met je door kan nemen wat van belang is om te weten en je eventuele vragen te geantwoorden.

Ik ben lid van het netwerk massage bij kanker.
www.netwerkmassagebijkanker.nl